Podrobný popis
Klobása Bošácka – tradičná slovenská klobása z regiónu Bošáca, vyrobená podľa overených receptúr od PD Bošáca. Mäso pochádza priamo z vlastného chovu, kde sú bravčové zvieratá kŕmené poctivo a podľa miestnych zvyklostí. Výsledkom je chuť, ktorá vás prenesie do srdca slovenskej dedinskej tradície.
Zloženie
Bravčové mäso 95 %, pitná voda, paprika sladká, čierne korenie, paprika ostrá, rasca mletá, cesnak, glukózový sirup, dextróza, konzervačná látka: E 250, jedlá soľ, arómy, kvasničný extrakt, antioxidant: E 300
Nutričné hodnoty na 100g:
| Energetická hodnota |
1619 kJ / 391kcal |
| Z toho nasýtené mastné kyseliny |
14,1 g |
| Napriek tomu že sa maximálne snažíme, aby všetky informácie o výrobkoch boli aktuálne a správne, môže dôjstť z dôvodu aktualizácie predpisov k zmenám zloženia a dietetických informácií. Preto si prosím vždy preštudujte etiketu na výrobku a nespoliehajte sa iba na informácie poskytnuté na našich stránkach. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.