Mäso
Najpredávanejšie
Značky
Tento kus z jatočného tela ošípanej sa spravidla skladá z veľkého množstva pokožky, šliach a väzov. Je potrebné, aby sa jedlo pripravovalo dlhým varením alebo dusením. Mäso sa...
Mleté mäso (zmes bravčového a hovädzieho mäsa)sa vyrába zo svaloviny mletej nahrubo i najemno a pritom obsahuje maximálne jedno percento soli. Pôvodný pojem sekané mäso pritom...
Bravčové karé je jeden z najkvalitnejších druhov bravčového mäsa. Nachádza sa medzi stehnom a a plecom pozdĺž vrchnej časti rebier. Jeho úprava je možná s kosťou a bez...
Krkovička sa nachádza v hornej časti krku zvieraťa. Toto chuťovo výrazné, šťavnaté a chutné mäsko nemá mastnú blanu po obvode, ale vo vnútri je z časti prerastené...
Máte chuť na šťavnaté kuracie mäso? Doprajte si čerstvosť a jemnú chuť, ktorú vám ponúkajú čerstvé kuracie stehná
Viete si predstaviť rodinnú oslavu či nedeľný obed, na ktorom by chýbali kuracie rezne? Chrumkavosť, šťavnatosť a krehkosť kuracieho mäsa, ktorého vôňa sa rozlieha...
Bravčové pliecko je svalovina tvorená lopatkovými svalmi, svalmi paže a predlaktia. Obsahuje väčšie množstvo tukov, cholesterolu ale aj minerálne látky a bielkoviny. Práve...
Bravčové stehno je najväčším kusom mäsa z ošípanej. Je to pritom mäso zo zadnej časti ošípanej. Stehno sa skladá z horného stehna, bočnej a panvovej oblasti.
Domáci slepačí vývar je nedeľná klasika. Sliepka patrí medzi tzv. ťažšie plemeno mäsového typu. Slepačie mäso sa vyznačuje tým, že je chutné, šťavnaté a čisté. Práve preto...
Morčacie mäso je považované za veľmi kvalitné. Mäso z morčacích stehien má tmavšiu farbu a je hutnejšie. Aj napriek tomu, že si vyžaduje dlhšiu prípravu, je veľmi chutné.
Morčacie mäso je považované za veľmi kvalitné. Mäso z morčacích stehien má tmavšiu farbu a je hutnejšie. Aj napriek tomu, že si vyžaduje dlhšiu prípravu, je veľmi chutné.
Mäso z morky domácej je považované za veľmi kvalitné. Morčacie mäso má bledoružovú farbu, veľmi jemnú chuť a obsahuje až päťkrát menej tukového cholesterolu ako mäso...
Morčacie mäso je považované za veľmi kvalitné. Farmárske morčacie krky sú vďaka svojej veľkosti a mäsitosti vhodné do polievok ale aj na pečenie.
Morčacie mäso je považované za veľmi kvalitné. Farmárske morčacie krídla sú vďaka svojej veľkosti a mäsitosti vhodné do polievok ale aj na pečenie.