Pečenie a prísady na varenie
Najpredávanejšie
Značky
Kyselina citrónová potravinárska je vhodná na dochutenie osviežujúcich nápojov, šalátov, džemov, kompótov a sirupov. Okrem toho je skvelým pomocníkom pri odstraňovaní vodného...
Zmes na prípravu krémového dezertu s vanilkovou arómou v prášku na 300 ml polotučného mlieka.Dokonale krémový s rýchlou prípravou. To je Crème Olé. Nenahraditeľný pri použití do...
Zmes na prípravu krémového dezertu s čokoládovou arómou v prášku na 300 ml polotučného mlieka.Dokonalé krémový s rýchlou prípravou. To je Crème Olé. Nenahraditeľný pri použití...
Želírovací cukor. Cukor s prísadami Extra Želírovací cukor na prípravu ovocných džemov a marmelád1000 g ovocia + 500 g Extra Želírovacieho cukru = lahodný džem so 66 % ovocia.
Sladené zahustené mlieko kakaové s prídavkom sacharózy.Množstvo tuku min. 8 %. Množstvo beztukovej mliečnej sušiny min. 14 %.
Stužovač na 200-250 ml šľahačkovej smotany.Udrží vyšľahanú šľahačku tuhú a dodá jej pevný tvar.
Puding v prášku so smotanovo-vanilkovou arómou na 1/2 l mlieka (4 porcie).
Cukor s prísadami. Prísada na pečenie a dochutenie múčnikov, krémov, koktailov. Výborný na posýpanie koláčov, jemného pečiva a pod.
Koreniaci prípravok sypký k nakladaniu uhoriek, zeleniny a húb.
Pri žalúdočných ťažkostiach, na prípravu šumivých nápojov, na prípravu pečiva, na čistenie škvŕn a kovových predmetov a do kúpeľa.
Kypriaci prášok do perníka Dr. Oetker Váš perník krásne nakyprí a dodá mu nezameniteľnú vôňu a chuť.