Mleté mäso
Podrobný popis
Na výrobu mletého mäsa sa používajú väčšinou časti z pleca a hrude. Tie pritom nesmú prekročiť maximálny obsah tuku 35 percent. Vďaka správnemu obsahu tuku je hrubé mleté mäso extrémne výživné a sýte. Celkovo skôr červenkasté bravčové mleté mäso je pretkávané bielymi miestami, čo sú šľachy prítomné v tomto mäse. Konzistencia je skôr mäkká.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Mäso | 
|---|---|
| Záruka: | 7 dní | 
| Hmotnosť: | 1 kg | 
| Lokálny rozvoz: | Áno | 
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
