Údeniny, Strana 3
Najpredávanejšie
Značky

Jaternica je mäsiarsky výrobok, konkrétne kus čreva naplnený zmesou mletého mäsa, vnútorností, ryže, krúp a pod.

Na raňajky alebo večeru, Šťavnaté párky s plnou a vyváženou chuťou Mäkký mäsový výrobok, údený.

Malokarpatská Saláma -je na povrchu červenohnedá, s presvitajúcim zrnením suroviny. Vôňa je príjemná, aromatická po koreninách a dyme. Chuť je slanšia, na skuse výrobok vláčny...

Saláma je na povrchu hnedočervenej farby, v nákroji mäsovo-ružovej farby s drobnou mozaikou chudých a tučných častí. Vôňu a chuť má aromatickú po údení a použitých surovinách.

TURISTICKÝ TRVANLIVÝ SALÁM Mäsový výrobok trvanlivý tepelne opracovaný

Pečeňový syr sa radí k vareným údeninám. Varianty pečeňového syra sú veľmi rozdielne a siahajú od hovädziny cez jahňacinu až po bravčovinu....

Tlačenka je mäsový výrobok z bravčového, prípadne iných druhov mäsa. Je tradičným produktom vyrábaných na zabíjačkách a má podobu malých kúskov mäsa, naložených v rôsole z...

Pohronská klobása, mäkký mäsový výrobok. Ideálna ako "párok v rožku" prípadne na gril alebo len tak varená.