Údeniny, Strana 2
Najpredávanejšie
Značky
Výpis produktov
Tepelne opracovaný mäsový výrobok,plnený v bravčovom čreve, červenohnedej farby, s pevnou, súdržnou konzistenciou. Na reze výrobku sú viditeľné tukové a mäsové zložky. Vôňa je...
Klobásu vyrábame z čerstvého bravčového mäsa s pridaním cesnaku a zmesi korenia. Použité mäso je slovenského pôvodu od lokálnych dodávateľov a jeho obsah je 96 %. Naši mäsiari...
Tradičný mäsový výrobok údený na studenom dyme z bukového dreva
Jaternica (hovorovo jelito alebo hurka) je mäsiarsky výrobok, konkrétne kus čreva naplnený zmesou mletého mäsa, vnútorností, ryže, krúp a pod. Jaternica naplnená...
Chladená vážená (blok), mäkký tepelne opracovaný solený mäsový výrobok z bravčového mäsa (stehno). Podiel mäsa: 90%.
Zabíjačková kaša – poctivá chuť slovenskej tradície Zabíjačková kaša patrí k neodmysliteľným pokladom slovenskej kuchyne. Vyrába sa podľa tradičného receptu z varenej krúpovej...
Klobása s lahodnou paprikovou chuťou idealna na pečenie,varenie a grilovanie.
Klobása s lahodnou paprikovou chuťou udená na bukovej štiepke idealna na pečenie,varenie a grilovanie.
