Údeniny, Strana 2
Najpredávanejšie
Značky

Špekáčik alebo safaládka je druh údeniny pôvodom z Česka, ktorý je pripravovaný z jemne sekanej zmesi bravčového a hovädzieho mäsa s vložkou z údenej slaniny, ktorá dala výrobku...

Tepelne opracovaný mäsový výrobok,plnený v bravčovom čreve, červenohnedej farby, s pevnou, súdržnou konzistenciou. Na reze výrobku sú viditeľné tukové a mäsové zložky. Vôňa je...

Klobásu vyrábame z čerstvého bravčového mäsa s pridaním cesnaku a zmesi korenia. Použité mäso je slovenského pôvodu od lokálnych dodávateľov a jeho obsah je 96 %. Naši mäsiari...

Tradičný mäsový výrobok údený na studenom dyme z bukového dreva

Jaternica (hovorovo jelito alebo hurka) je mäsiarsky výrobok, konkrétne kus čreva naplnený zmesou mletého mäsa, vnútorností, ryže, krúp a pod. Jaternica naplnená...

Chladená vážená (blok), mäkký tepelne opracovaný solený mäsový výrobok z bravčového mäsa (stehno). Podiel mäsa: 90%.

Oravská slanina sa vyrába špeciálnou úpravou bravčového boku bez kosti. Je zaúdená a tepelne opracovaná.

Klobása s lahodnou paprikovou chuťou idealna na pečenie,varenie a grilovanie.

Klobása s lahodnou paprikovou chuťou udená na bukovej štiepke idealna na pečenie,varenie a grilovanie.

Jaternica je mäsiarsky výrobok, konkrétne kus čreva naplnený zmesou mletého mäsa, vnútorností, ryže, krúp a pod.