PD Bošáca
Výpis produktov

Debrecínska pečienka je špeciálny mäsový výrobok v tvare valca, vyrábaný spojením dvoch kusov karé bez kosti, následne ich uvarením, vychladením a opaprikovaním. Chuť výrobku je...

Zabíjačková kaša – poctivá chuť slovenskej tradície Zabíjačková kaša patrí k neodmysliteľným pokladom slovenskej kuchyne. Vyrába sa podľa tradičného receptu z varenej krúpovej...

Klobása s lahodnou paprikovou chuťou idealna na pečenie,varenie a grilovanie.

Jaternica je mäsiarsky výrobok, konkrétne kus čreva naplnený zmesou mletého mäsa, vnútorností, ryže, krúp a pod.

Jaternica je mäsiarsky výrobok, konkrétne kus čreva naplnený zmesou mletého mäsa, vnútorností, ryže, krúp a pod.

Hovädzie stehno je tzv. hovädzie zadné mäso, považované za jedno z najhodnotnejších častí hovädzieho.Stehno delíme na niekoľko častí: orech, vrchný a spodný šál...

Ak sa chystáte pripraviť dobrú polievku alebo silný vývar, siahnite práve po hovädzích rebrách.

Hovädzie plece je veľký svalový systém, s obsahom tuku, ktorý pokrýva svaly. Z fyziologického hľadiska ide o skutočne komplikovaný kus mäsa, ktorý tvorí množstvo...

Často označované ako mäso nižšej kvality, pretože je prerastané šľachami a tukom, a tiež sa vyznačuje svojou tuhosťou. Pri správnom varení nás však odmení výraznou chuťou a...

Predná časť roštenky nazývaná vysoká roštenka sa nachádza medzi podplecím a nízkou roštenkou a patrí k najobľúbenejším častiam hovädzieho mäsa. Poskytuje veľmi hodnotné, jemné a...

Hovädzia roštenka je chrbtový sval od obličiek až ku stehnu. Je to veľmi šťavnaté a kvalitné mäso s ideálnou kombináciou chute a mäkosti. Tento výnimočný kus mäsa sa delí...

Hovädzia nožina sa radí k hovädziemu prednému a pochádza z namáhaných častí nôh nad kolenom. Vďaka skvelej chuti a šťavnatosti patrí k veľmi žiadaným rezom – je...